Inbrengen

We vinden het heel leuk dat je dames- en/of kinderkleding wilt inbrengen bij ons! Om teleurstellingen te voorkomen, hebben we een aantal spelregels.

Op dinsdag tot en met vrijdag kun je de alle ochtenden langskomen om kleding in te brengen. Lukt dat niet? Bel of app ons dan voor een inbrengafspraak: 06-46630713, of 06-21644697

Kinderkleding wordt ingenomen vanaf maat 80.

Wij nemen alleen kleding in die in zeer goede staat verkeert: het moet er goed en modieus uitzien, maximaal twee jaar oud zijn en dient van een merk te zijn. Kleding moet gewassen en gestreken ingeleverd worden. Kleding met zichtbare vlekjes of defecten wordt niet ingenomen. Mochten we achteraf toch nog vlekjes of defecten vinden, doen we deze kleding alsnog weg.

Je neemt automatisch deel aan de uitverkoop. Kleding die na 8 weken nog niet verkocht is, gaat naar het goede doel. Bij verkoop ontvang je 40% van de actuele verkoopprijs.

Van februari tot en met juni nemen wij alleen zomerkleding in, vanaf september tot en met december kun je je winterkleding weer inbrengen!